Memecan, medya kavgalarını değerlendirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-27-2010 (17:16)   Son Mesaj: 10-27-2010 (17:16)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    10-27-2010

    Memecan, medya kavgalarını değerlendirdi

    Memecan, medya kavgalarını değerlendirdi


    24'te yayınlanan Günün Manşeti programını Medya Derneği başkanı Salih Memecan konuk oldu. Memecan, medyada yaşanan kavgaları değerlendirerek, çözüm önerileri sundu.

    24"te Ali Değermenci"nin hazırladığı, Ergun Babahan"ın yorumcu olarak katıldığı ve Seda Selek"in sunumu ile ekrana gelen Günün Manşeti programının bugünkü konu Medya Derneği Başkanı ve Karikatürist Salih Memecan oldu. Memecan medyada yaşanan kavgaları yorumladı.
    Medya Derneği Başkanı, ünlü karikatürist Salih Memecan konuk olduğu Günün Manşeti programında medyada yaşanan kavgaları değerlendirdi ve her medya kuruluşunun kendi otokontrol sistemini oluşturması gerektiğini söyledi. Programın sunucusu Seda Selek"in, Medya Derneği Başkanı olarak değerlendirmesini istediği, "medyadaki kavgalar"ı yorumlayan Salih Memecan medya yöneticilerinin de sorumluluk alması gerektiğini söyledi. Köşe yazarlarının ağır hakaretlere varan, özel hayatlara girilen tartışmalar için, gazetelerde köşe yazarlarına ayrılan bölümün, diğer yazarlara hakaret etme özgürlüğü içinde kullanılmasını, medya yöneticilerinin editoryal bir otokontrol mekanizması kurmadıkları için seviyenin bu kadar düştüğünü ifade etti ve "kanunlarla düzelecek bir mesele değil, yöneticilere çok iş düşüyor" dedi.




    Memecan, medya kavgalarını değerlendirdi Yorumları