Kartape'de oto hırsızı şebekeye darbe   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-27-2010 (16:06)   Son Mesaj: 10-27-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 455  

    10-27-2010

    Kartape'de oto hırsızı şebekeye darbe

    Kartape'de oto hırsızı şebekeye darbe


    Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde çalıntı araçları tuğla fabrikasında parçalayıp sattıkları ve plakalarını imha ettikleri öne sürülen şebekenin 5 üyesi yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, Uzunçiftlik Mahallesi'nde geçen hafta terk edilmiş tuğla fabrikasında çıkan yangında kül olan kamyonun çalıntı olduğunun belirlenmesi üzerine, Kartepe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı.
    Fabrika alanında çok sayıda araç parçası bulunması üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler, çalıntı araçları tuğla fabrikasında parçalayıp sattıkları ve plakalarını imha ettikleri öne sürülen şebekenin üyeleri Mehmet Ç. (44), Bülent G. (40) ve Recep Memiş S'yi (45) Sakarya'da gözaltına aldı. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda Ahmet T. (47) ve Kenan S. (40) de Kocaeli'de yakalandı.

    Çalıntı olduğu tespit edilen 4 otomobilden ikisinin İstanbul'dan, birinin Zonguldak'tan, diğerinin Bolu'dan çalındığı bildirildi.

    Zanlılar, sorgularının ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.




    Kartape'de oto hırsızı şebekeye darbe Yorumları