Irmakta kaybolan çocuğun cesedi aranıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-27-2010 (16:06)   Son Mesaj: 10-27-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 582  

    10-27-2010

    Irmakta kaybolan çocuğun cesedi aranıyor

    Irmakta kaybolan çocuğun cesedi aranıyor


    Antalya'nın Serik ilçesinde Köprüçayı Irmağı'nda, arkadaşlarıyla oyun oynarken sulara kapılarak kaybolduğu bildirilen ilköğretim okulu öğrencisi Selami Peşman'ı (11) arama çalışmaları sürdürülüyor.

    Serik'te Pazartesi günü iki arkadaşıyla gittiği Köprüçayı Irmağı'nda kaybolduğu belirtilen Dr. Gülşen Baki İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Selami Peşman'ı (11) arama çalışmalarından şu ana kadar bir sonuç alınamadı.
    Arama çalışmalarına, jandarma, sivil savunma ve Antalya deniz polisinden oluşan 30 kişilik grup katılıyor.

    Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar, Selami Peşman'ın kaybolduğu sırada yanında olan arkadaşlarının gösterdiği noktadan 3 kilometre aşağıdaki tarihi bir köprüye kadar olan bölümde yapılan incelemeden sonuç elde edilemeyince, ırmak kıyısındaki ağaç dalları ve köklerinin arasına bakılarak sürdürülüyor.

    -ARKADAŞLARI KORKARAK SAKLAMIŞTI-

    Serik'teki Dr. Gülşen Baki İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Selami Peşman (11) dün eve dönmeyince ailesi önce belediye hoparlöründen kayıp anonsu yaptırmış, ardından da Serik İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurmuştu.

    Çocuğun önceki gün evden ayrılırken arkadaşlarıyla ders çalışacağını belirterek kitaplarını da alıp evden ayrıldığını anlatan ailenin ifadesi üzerine polis, Peşman'ın okul arkadaşı M.A. ve kardeşi A.A.A. ile bağlantıya geçmiş, ilk anda Peşman'ı gördüklerini reddeden çocukların, polisin sorgulaması sonunda Selami Peşman ile Köprüçayı Irmağı'na gittiklerini, Peşman'ın Köprüçayı Irmağı'na girdikten sonra sulara kapıldığını, bunun üzerine korkarak küçük çocuğun kıyafetlerini çalıların arkasına sakladıklarını ve evlerine döndüklerini söyledikleri öğrenilmişti.

    Çocukların ifadeleri üzerine Peşman'ın suya girdiği bölgede inceleme başlatılmış ancak havanın kararmasıyla çalışmalar bırakılmıştı.




    Irmakta kaybolan çocuğun cesedi aranıyor Yorumları