Korsan MP3 severlerin kalesi yıkıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-27-2010 (14:39)   Son Mesaj: 10-27-2010 (14:39)    Cevap: 0    Gösterim: 729  

    10-27-2010

    Korsan MP3 severlerin kalesi yıkıldı

    Korsan MP3 severlerin kalesi yıkıldı
    Telif sahipleri ücretsiz MP3'e karşı olan savaşlarını son şiddetiyle devam ediyor. İşte bu savaş sonucu kapanan ünlü paylaşım programı...


    Son yıllarda korsana ve ücretsiz içeriklere karşı telif hakkı sahiplerinin uyguladığı yaptırımlar giderek artmaya başladı.

    Napster'la başlayan P2P MP3 paylaşma furyası ünlü programın Metallica'nın baskıları yüzünden kapatılmasından sonra daha da güçlü hale gelmişti

    Napster sadece kullanıcıların MP3 paylaşmasını sağlarken, onun yerine gelen programlar, resim, video gibi paylaşımlara da açık haldeydi.


    Korsan MP3 severlerin kalesi yıkıldı

    iPhone için Bedava ve Yasal MP3
    Yeni Projeler Kapıda

    Bedava MP3 ve film severlerin favori programlarından biri olan LimeWare bu popülerliğinin bedelini ağır bir şekilde ödeyecek.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, telif hakkı sahiplerinin açtığı davalar sonucunda LimeWare'in tüm faaliyetleri durduruldu. Programın sözcüsü bu hareketle birlikte P2P devrinin artık kapandığını belirtti.

    Yeni bir yazılım üzerinde çalıştıklarını söyleyen LimeWare sözcüsü bundan sonra kullanıcılarına müzik paylaşımı konusunda yeni projeler yapmayabileceklerini söyledi.

    :: LimeWare'in kapanmasına karşı tepkiniz nedir? MP3 ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Korsan MP3 severlerin kalesi yıkıldı Yorumları