Baykal'ın sağ kolu resepsiyona katılıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-27-2010 (04:38)   Son Mesaj: 10-27-2010 (04:38)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    10-27-2010

    Baykal'ın sağ kolu resepsiyona katılıyor

    Baykal'ın sağ kolu resepsiyona katılıyor


    CHP, Cumhurbaşkanı Gül'ün 29 Ekim resepsiyonuna katılıp katılmama tercihini vekillere bırakırken, "Katılacağım" diyen ilk isim Baykal'ın en yakınında olan bir isim oldu..

    CHP, Cumhurbaşkanı Gül'ün 29 Ekim resepsiyonuna katılıp katılmama tercihini vekillere bırakırken, "Katılacağım" diyen ilk isim yerel seçimlerde çarşaf açılımının arkasındaki isim İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen oldu.

    Sevigen resepsiyonla ilgili soruya "Ben CHP'de çarşaf açılımını yapan kişiyim. Daha kesin kararımı vermedim ancak katılmayı düşünüyorum" dedi.

    Köşk'ün bir anlamda Cumhurbaşkanı'nın evi olduğunu söyleyen Sevigen, "Biz Köşk'e çıkacağız diye Gül'ün eşini veya annesini oradan uzaklaştırması mı gerekir. Biz örf ve ananelerimize aykırı. Böyle bir şey olamaz" diye konuştu.

    Sevigen, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ile İstanbul'dan uçakla birlikte geldiğini belirterek, Kuzu'nun "Kutlamayı İstanbul'da yapalım" teklifinde bulunduğunu açıkladı. (Yenişafak)




    Baykal'ın sağ kolu resepsiyona katılıyor Yorumları