Fatih'te barış toplantısı kanlı bitti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-26-2010 (22:06)   Son Mesaj: 10-26-2010 (22:06)    Cevap: 0    Gösterim: 489  

    10-26-2010

    Fatih'te barış toplantısı kanlı bitti

    Fatih'te barış toplantısı kanlı bitti


    Fatih'te aralarında husumet bulunan iki arkadaş, barışmak üzere buluştukları kafeteryada birbirine girdi. Çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

    Alınan bilgiye göre, Halil A. ile Şemsettin B. isimli şahıslar arasında alacak-verecek meselesi yüzünden kırgınlık yaşandı. İki arkadaş bugün aralarındaki tatsızlığa son vermek için buluşmak üzere sözleşti. Millet Caddesi üzerinde bir kafeteryadaki barışma toplantısına Halil A., arkadaşı Olcay Ö. ile gelirken; Şemsettin B. ise beraberinde Alper A.'yı getirdi. Bir süre oturan dört kişi arasındaki konuşma, kavgaya dönüştü.
    Caddeye taşan kavga sırasında Alper A., silahla vurulması sonucu ağır şekilde yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Olcay Ö.'yü silahıyla birlikte gözaltına aldı. Olcay Ö., ifadesi alınmak üzere Şehremini Polis Merkezi'ne götürüldü. Yaralı Alper A. ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Yanağından, ensesinden, kolundan ve göğsünden yaralanan Alper A.'nın ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




    Fatih'te barış toplantısı kanlı bitti Yorumları