Kurtulmuş'a haksızlığa vicdanı el vermedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-26-2010 (18:34)   Son Mesaj: 10-26-2010 (18:34)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    10-26-2010

    Kurtulmuş'a haksızlığa vicdanı el vermedi

    Kurtulmuş'a haksızlığa vicdanı el vermedi


    Giresun'un Çamoluk ilçesi Saadet Partili Belediye Başkanı Özcan Çinici, ''Numan Kurtulmuş'a yapılan haksızlığa vicdanım elvermedi ve partimden istifa ettim'' dedi.

    Çinici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partisinden istifa ettiğini belirterek, kendisiyle birlikte Saadet Partisi Çamoluk İl Genel Meclisi Üyesi Muammer Güleç ile ilçeye bağlı Yenice beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek ve her iki belediyenin Saadet Partili Belediye Meclis üyelerinin de istifa ettiğini söyledi.
    İlçede Saadet Partisi'nden istifaların 50'nin üzerine çıkacağını tahmin ettiğini belirten Çinici, Saadet Partisi'nin 17 Ekim 2010'da yapılan Olağanüstü Büyük Kongresi'nin ardından Genel Başkanlığa Necmettin Erbakan'ın seçildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

    ''Numan Kurtulmuş'a yapılan haksızlığa vicdanım elvermedi ve istifa ettim. Haksızlığı kendime yapılmış olarak görüyorum. Bu durumu asla tasvip etmiyoruz. Bundan sonraki dönemde yeni bir oluşum çalışmaları içindeki Numan Kurtulmuş'un yanında yer alacağız. Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nın verdiği yemekte çıkan olaylar aslında bu durumun sinyallerini vermişti. İftarda yaşanan olaylar ne Saadet Partisi'ne ne de insanlığa yakışan olaylar değil.''




    Kurtulmuş'a haksızlığa vicdanı el vermedi Yorumları