Devrilen otomobil ağaca takılı kaldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-26-2010 (18:06)   Son Mesaj: 10-26-2010 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 578  

    10-26-2010

    Devrilen otomobil ağaca takılı kaldı

    Devrilen otomobil ağaca takılı kaldı


    Tokat'ta şarampole devrildikten sonra ağaçlara takılı vaziyette kalan otomobilin sürücüsü hemşire, ekiplerin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karşıyaka Kadın ve Doğum Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Hatice Aydın, kızını kreşten almak üzere Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinden, 60 AK 414 plakalı otomobili ile yola çıktı.
    Aydın'ın kullandığı otomobil evinin bulunduğu sitenin yakınlarında yaklaşık 10 metre yükseklikten şarampole devrildi.

    Otomobil, eğimli bölgedeki ağaçlara takıldı. Sürücü otomobilde mahsur kaldı.

    Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekibi geldi. Bölgeye çağrılan bir vincin halatı otomobile bağlandı. Kurtarma çalışmaları sırasında sürücü Aydın araç içerisindeyken halat ile otomobil çekilmek istenince, itfaiye ekipleri bu duruma engel oldu.

    Daha sonra ağaçlara takılı vaziyette duran otomobilin ön kapısı açılarak, itfaiye ekiplerince Hatice Aydın bulunduğu yerden kurtarıldı.

    Aydın, ambulansla Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada olay yerine gelen genç kadının yakınları, kurtarma çalışmaları sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

    Otomobil de çekici yardımıyla kaldırıldı.




    Devrilen otomobil ağaca takılı kaldı Yorumları