Kapusuz'dan Kılıçdaroğlu'na dinleme yanıtı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-26-2010 (17:37)   Son Mesaj: 10-26-2010 (17:37)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    10-26-2010

    Kapusuz'dan Kılıçdaroğlu'na dinleme yanıtı

    Kapusuz'dan Kılıçdaroğlu'na dinleme yanıtı


    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir mülakatında yasa dışı dinleme iddiaları konusunda iktidarı suçlayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla açıklamada bulundu.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir mülakatında yasa dışı dinleme iddiaları konusunda iktidarı suçlayıcı ifadeler kullandığına işaret ederek, telefon dinleme başta olmak üzere her türlü yasa dışı olay ve eyleme karşı olduklarını belirtti.
    Kapusuz, yazılı açıklamasında, Kılıçdaroğlu'nun bir gazetede yayımlanan mülakatında, yasa dışı dinleme iddiaları konusunda iktidarı suçlayıcı ifadeler kullanırken, AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) ile ilgili Başbakan'ın kulaklıklı fotoğrafının bulunduğu bir afişi de esprili bir dille delil olarak sunduğunu anımsattı.

    Açıklamasında, ''Bu olaydan hareketle bilinmelidir ki biz telefon dinleme olayları başta olmak üzere her türlü yasa dışı olay ve eyleme karşıyız'' ifadelerini kullanan Kapusuz, başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren (AKİM)hakkında Kılıçdaroğlu'na bilgi verme gereği hissettiğini kaydetti.

    Kapusuz, 2003'ten bu yana partinin halkla ilişkiler faaliyetini yürüten AKİM'in, telefon ve bilgisayar teknolojik alt yapıları birleştirilerek oluşturulmuş bir halkla ilişkiler modeli olduğunu bildirdi.

    AKİM'in vatandaşların eğitim, sağlık, adalet, ticaret, güvenlik ve finans gibi her konudaki şikayet, eleştiri, talep, destek ve önerilerini değerlendirerek, çözüm merkezlerine ilettiğini, alınan sonucu da vatandaşa geri bildirdiğini ifade eden Kapusuz, şunları kaydetti:

    ''AKİM bugüne kadar 1 milyon 330 bin vatandaşımızın sesine kulak vermiş, dinlemiş, ilgilenmiş, takip edip değerlendirdiği başvuruların yüzde 98'ine cevap vererek Türk siyasi tarihinde yeni bir rekor kırmıştır. Milletimize verdiğimiz bu önemli hizmetin dinleme olaylarına örnek gösterilmesi CHP'nin hizmetlerimizi takip etmediklerini göstermektedir. AKİM bu hizmetlerini vatandaşlarımız arasında hiç bir ayırım yapmadan sürdürmektedir. Bu vesile ile AKİM'in başvuru sayfası ve telefon numaralarının sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na açık olduğunu belirtmek isterim. Sayın Kılıçdaroğlu, referandum oylaması öncesinde AKİM'e başvurup oy kullanma süreci konusunda bilgi talep etseydi, Cumhuriyet tarihinin oy kullanamayan ilk Genel Başkanı pozisyonuna düşmezdi. Bu denli ciddi ve disiplinli çalışan AKİM'e istendiği zaman başvuru yapılarak ülke yönetimiyle ilgili varsa görüş ve öneride bulunulabileceğini belirtmek isterim.''




    Kapusuz'dan Kılıçdaroğlu'na dinleme yanıtı Yorumları