Uyuşturucu taciri polis aracına çarptı: 5 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-26-2010 (17:06)   Son Mesaj: 10-26-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    10-26-2010

    Uyuşturucu taciri polis aracına çarptı: 5 yaralı

    Uyuşturucu taciri polis aracına çarptı: 5 yaralı


    Mersin'de takip edilen uyuşturucu satıcısı, otomobili ile kaçarken polis bariyerlerini aştıktan sonra önce sivil bir otomobile, ardından kendisini takip eden polis otosuna çarparak dereye yuvarlandı.

    Abdullah Biçer / MERSİN

    Mersin'de takip edilen uyuşturucu satıcısı, otomobili ile kaçarken polis bariyerlerini aştıktan sonra önce sivil bir otomobile, ardından kendisini takip eden polis otosuna çarparak dereye yuvarlandı. Kazada uyuşturucu zanlısı ve 2 polis memuru ile birlikte 5 kişi yaralandı.
    Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Yanpar köy yolu üzerinde meydana geldi. Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddiası ile takibe alınan 33 TV 725 plakalı otomobil, D-400 Karayolu üzerinde durdurulmak istendi. Ancak otomobilde bulunan uyuşturucu şüphelisi M.F.Y. (Mukadder Ferdi Yıldırım), polis barikatlarını aşarak otomobili köy yoluna sürdü. Oldukça süratlı olan zanlı, yaklaşık 3 kilometre sonra karşı yönden gelen Hüseyin Kaya yönetimindeki 33 TE 232 plakalı otomobile çarptı ardından da kendisini takip eden sivil polis otosuyla çarpıştıktan sonra dereye yuvarlandı.

    Kazada, uyuşturucu zanlısı ile birlikte Narkotik polisleri Burhan Yaşar ve Fatih Köprü ile sivil vatandaşlara ait otoda bulunan Hüseyin Kaya ve Fatma Kaya yaralandı. Yaralı polisler ile uyuşturucu zanlısı M.F.Y., ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılırken, otomobilde sıkışan Hüseyin Kaya ile Fatma Kaya, Sivil Savunma ekiplerinin çalışmaları sonucu güçlükle çıkarılabildi. Sıkıştıkları yerden kurtarılan yaralılardan Hüseyin Kaya Toros, Fatma Kaya ise Mersin Devlet hastanesi'ne kaldırıldı.

    Bu arada, dereye yuvarlanan uyuşturucu zanlısının otomobilinin bağajında ise 2 çuval esrar maddesi bulunduğu bildirildi.

    Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

    Haber 7




    Uyuşturucu taciri polis aracına çarptı: 5 yaralı Yorumları