İnternetten ucuza oyun alın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-26-2010 (12:39)   Son Mesaj: 10-26-2010 (12:39)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    10-26-2010

    İnternetten ucuza oyun alın

    İnternetten ucuza oyun alın
    Microsoft'un kasım ayı ortasında yayına sunacağı güncellenmiş Windows oyun platformu, birbirinden ünlü 100 oyunun gücünü de arkasına alacak. Peki bunlar arasında hangi efsanevi yapımlar var?


    Microsoft, "Games for Windows Marketplace (Windows Pazarı için Oyunlar)" ismindeki yeni online oyun mağazasını, 15 Kasım'da yayına sunmaya karar verdi.


    Microsoft bu açılışta, oyun dünyasının parlayan güneşleriyle silahlanacak: Fable:The Lost Chapters, Flight Simulator, Gears of War, Halo ve Age ofEmpires, Grand Theft Auto San Andreas, Deus Ex: Game of the Year Edition gibi pek çok ünlü yapım, Windows oyun platformunda indirimli olarak boy gösterecek.



    İnternetten ucuza oyun alın



    Fırsat fırsat üstüne!

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre bu platform, haftalık ve aylık dönemlerde gerçekleşecek düşük fiyat fırsatları, bedava demolar ve ücretsiz hizmetler sitenin ağır topları arasında yer alacak.


    İnternetten ucuza oyun alın

    Microsoft kanadı, "The Games for Windows Marketplace, PC sahiplerine, evlerinin rahatlığında kolay satın alım imkanı ve pek çok cazip kampanya sunacak." iddiasında bulundu. Yeni site, 15 Kasım tarihinde www.gamesforwindows.com adresiyle hayat bulacak.



    :: Microsoft'un yeni projesi hakkında ne düşünüyorsunuz?


    SDN - ShiftDelete.Net






    İnternetten ucuza oyun alın Yorumları