Mobilyanın Başkenti İnegöl’de Mobilya Show’u Başlıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-25-2010 (17:21)   Son Mesaj: 10-25-2010 (17:21)    Cevap: 0    Gösterim: 631  

    10-25-2010

    Mobilyanın Başkenti İnegöl’de Mobilya Show’u Başlıyor

    Mobilyanın Başkenti İnegöl’de Mobilya Show’u Başlıyor


    İFOR Fuarcılık Tarafından 24’üncüsü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (ModefEXPO'10) , 1 Kasım Pazartesi Günü 140 katılımcı firmasıyla , kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

    7 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak olan Modef EXPO Fuarına, mobilya sektörünün ilgisi büyük...
    Mobilya Sektöründe,son yıllarda hızlı gelişim kaydeden ve Türkiye Mobilya sektörünün lokomotif görevini üstlenen İnegöl Mobilyası , ihracat rakamlarında da üst sıralarda yer almaya devam ederek sektörüne ilham vermektedir.

    Yıl içinde düzenlediği ,MODEF , MOYAF ve MODEF EXPO fuarları sayesinde dünyaya kapılarını açan İnegöl Mobilyası'nın hedefi,mobilya ihracatı yapılmayan ülkenin kalmamasıdır. İhracatın rakamsal olarak ilk hedefi ise 1 milyar $(dolar) olarak yetkililer tarafından açıklanmıştır. Belirlenen hedeflere ulaşmak adına 24.sü düzenlenecek olan , yurtdışından yoğun ziyaret beklenen 01/07 Kasım 2010 Modef EXPO uluslar arası fuar çalışmalası titizlik ve özenle hazırlanmıştır.

    İFOR Fuarcılık Firması'nın yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında,2006 yılından bu yana Dış Heyet Alım Programı ilişkileri kurulmuş ve program dahilinde fuarlar gerçekleştirilmektedir.

    Dış Ticaret Müsteşarlığı ve temsilciliklerden, Yurtdışında bulunan Ticaret odalarından ve derneklerden yabancı alıcılar konusunda var olan bilgiler daha kapsamlı hale getirilip aktif datalar üzerinden çalışmalar yürütülmüştür.

    Profesyonel alıcılardan oluşan heyete bu yıl, Modef EXPO'10 Fuarı için tam olarak 50 ayrı ülkeden yaklaşık 1500 yabancı ziyaretçi katılımı hedeflenmektedir. Yurt genelinde ise 100.000 in üzerinde ziyaretçi beklenmektedir. Çok büyük ilginin beklendiği MODEF EXPO'10 fuarı bir hafta boyunca Tüm TÜRKİYE"de mobilya rüzgârı esmesine neden olacaktır.


    İFOR FUARCILIK




    Mobilyanın Başkenti İnegöl’de Mobilya Show’u Başlıyor Yorumları