Sara hastası çocuktan 2 gündür haber yok   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-25-2010 (17:04)   Son Mesaj: 10-25-2010 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    10-25-2010

    Sara hastası çocuktan 2 gündür haber yok

    Sara hastası çocuktan 2 gündür haber yok


    Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde kayıp olduğu bildirilen 6 yaşındaki Mevlüt Boz'un bulunması için sivil savunma ile su altı arama ve kurtarma ekipleri aramalarını sürdürüyor.

    Edinilen bilgiye göre, sara hastası Mevlüt Boz, 2 gün önce, Ekinözü ilçesine bağlı Kandili köyü Kayata mezrasındaki evinin önünde oynarken kayboldu. Sara hastası ve konuşma özürlü Mevlüt Boz'un kayıp olduğunu fark eden ailesi olayı jandarmaya bildirdi.
    Vatandaşların geçici köy korucuları ve jandarmayla yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamayınca sivil savunma, su altı arama ve kurtarma ekiplerinden yardım istendi.

    Kahramanmaraş ve Adana'dan bölgeye ulaşan sivil savunma ekipleri, yüzlerce vatandaşla mezra çevresindeki dağlık alanda arama çalışması başlattı. Kahramanmaraş Belediyesi Su Altı Arama ve Kurtarma Ekibi de Ceyhan Nehri'nde yürüttüğü çalışmalarla Mevlüt Boz'a ulaşmaya çalışıyor.

    Baba Mehmet Boz, oğlunun en son 23 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında evlerinin önünde oynarken görüldüğünü ifade ederek, ''Hemen çevreyi aradık. Oğlumu bulamayınca jandarmaya bildirdik'' dedi. Boz, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirtti.




    Sara hastası çocuktan 2 gündür haber yok Yorumları