Kütahya'da mantardan 13 kişi zehirlendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-25-2010 (17:04)   Son Mesaj: 10-25-2010 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 585  

    10-25-2010

    Kütahya'da mantardan 13 kişi zehirlendi

    Kütahya'da mantardan 13 kişi zehirlendi


    Kütahya'da, evlerinde pişirip yedikleri mantardan rahatsızlanan 13 kişi, tedavi altına alındı. 5 kişinin hayati tehlikesi bulunurken, diğerlerinin durumu iyi.

    Alınan bilgiye göre, Kütahya merkez Gaybi Efendi Mahallesi'nde oturan S.D. Altıntaş ilçesine bağlı Osmaniye köyünde araziden topladığı mantarları evinde pişirip yedikten sonra rahatsızlandı.
    Yine Gaybi Efendi Mahallesi'nde H.Ö, Fuatpaşa Mahallesi'nde A.U, M.B, O.B, Evliya Çelebi Mahallesi'nde S.K, A.C, E.K, Cumhuriyet Mahallesi'nde H.Y, Okmeydanı Mahallesi'nde M.G, Lala Hüseyin Paşa Mahallesi'nde Z.C, İnköy Mahallesi'nde M.A. ve Sultanbağı Mahallesi'nde oturan C.Ş. de mantar yedikten sonra fenalaştı.

    Yakınları tarafından Kütahya Devlet ve Evliya Çelebi Devlet Hastanelerine kaldırılan bu kişilerden S.D, H.Ö, Z.C, M.A. ve C.Ş'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu, diğer kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.




    Kütahya'da mantardan 13 kişi zehirlendi Yorumları