SDN Magazin 54: Windows Phone 7   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-25-2010 (09:42)   Son Mesaj: 10-25-2010 (09:42)    Cevap: 0    Gösterim: 553  

    10-25-2010

    SDN Magazin 54: Windows Phone 7

    SDN Magazin 54: Windows Phone 7
    Haber7.com işbirliği ile gerçekleştirilen ve en güncel haber ve en özel dosya konularını bulabileceğiniz SDN Magazin, bu sayıda da merak edilen başlıkları mercek altına alıyor.


    Sonbaharın artık iyice kendini göstermeye başladığı bu günlerde teknoloji piyasası eski canlılığını göstermeye başladı. Ancak teknoloji dünyası en sıcak dönemleri içine girdi. Açıklanan yeni teknolojiler ve piyasaya sürülen oyunlarla birlikte SDN Magazin yine dopdolu bir içeriğe sahip.

    Windows Phone 7 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

    Microsoft"un mobil işletim sistemi Windows Phone 7"nin başarılı özelliklerini inceledik. Peki ya sistemi başarısızlığa sürükleyebilecek özellikleri?

    Tarayıcı Tabanlı Saldırılara Dikkat!

    İnternet üzerinden bilgisayarlarımıza etki edebilecek olan birçok tehdit mevcut. Bunlar arasında en sinsi olanları ise, tarayıcı tabanlı olanlar tehditler! Peki bu tehditlere karşılık ne yapmalı? SDN editörleri bu güvenlik sorununu en ince detayına kadar anlattı.


    SDN Magazin 54: Windows Phone 7

    İndirmek için tıklayın.


    4G Neler Sunuyor?

    1991"de ortaya çıkan 2G iletişim protokolünden beri teknoloji dünyasında çok şey değişti. SDN editörleri iletişimin geleceği olan 4G'yi tüm detaylarıyla inceledi. 4G hayatınıza neler katacak?

    Gezilmesi Gereken Web Siteleri

    Sigaranın zararlarını görüp bırakmak için yöntemleri görmek ister misiniz? Peki ya, web sitenizi daha işlevsel ve göze hoş hale getirmeye ne dersiniz? Aradıklarınız bu sitelerde...

    Call of Duty Katili Bu Unvanı Hak Ediyor mu?


    Electronic Arts"ın büyük merakla beklenen FPS"si Medal of Honor piyasaya çıktı! Peki beklendiği gibi Call of Duty katili olabilecek mi? SDN editörleri oyunu detaylıca inceledi ve cevabını verdi...





    SDN Magazin 54: Windows Phone 7 Yorumları