Rambo köpek kulübesinde yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-23-2010 (14:06)   Son Mesaj: 10-23-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 573  

    10-23-2010

    Rambo köpek kulübesinde yakalandı

    Rambo köpek kulübesinde yakalandı


    Önceki akşam bir polisin 30 mermili 'akrep' denilen silahını çalarak kayıplara karışan ve 100 polisin didik didik aradığı fanatik F.Bahçe taraftarı Rambo lakaplı Okan Güler bir köpek kulubesinde yakalandı.

    Kadıköy'de bir polis memurunun kulübeye bıraktığı MP5 marka silahı çalan 'Rambo Okan' lakaplı Fenerbahçe taraftarı Okan Güler, amacının Fenerium mağazasına girip Aziz Yıldırım'ı protesto etmek olduğunu söyledi. Güler, silahı çalmadığını, bir yerde bulduğunu öne sürdü.

    Kadıköy'de yakalanan Okan Güler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Getirilmeden önce sağlık kontrolünden geçirilen Güler, basın mensuplarının sorularını, "Silah falan çalmadım, buldum. Fenerium'a girip Aziz Yıldırım'ı protesto edecektim. Çalışan personeli çıkartıp kendimi rehin alacaktım. Aziz Yıldırım'ı istemiyorum. Aziz Yıldırım gidip Ali Koç Fenerbahçe'nin başına gelene kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum. Buradan Aziz Yıldırım'a sesleniyorum; 'senin neren delikanlı? Fenerbahçe için ne yaptın?" diye konuştu.

    Güler, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon sonrası Söğütlüçeşme'deki bir apartmanın köpek kulubesinde yakalanmıştı..
    Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

    CİHAN




    Rambo köpek kulübesinde yakalandı Yorumları