Kızılay'a 1 milyon 200 bin TL bağışladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-22-2010 (20:06)   Son Mesaj: 10-22-2010 (20:06)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    10-22-2010

    Kızılay'a 1 milyon 200 bin TL bağışladı

    Kızılay'a 1 milyon 200 bin TL bağışladı


    Hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu, Kızılaya geçtiğimiz günlerde yaptığı 500 bin liralık bağışın ardından, bugün 700 bin lira daha bağışta bulundu.

    Hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu, Kızılayın, Türkiye genelinde sayılı kişilere verdiği altın onur madalyasını almasının ardından Kızılay Kan Bağış Merkezi ve Kızılay Kuzey Ege Bölge Afet Müdürlüğünün Saruhanlı Tekel Depoları'ndaki yerinin yapımı için Kızılay Manisa Şubesini ziyaret ederek, daha önce bağışladığı 500 bin liraya ek olarak 700 bin lira daha bağışladı.
    Kızılay Manisa Şubesinde imzalanan yardım protokolünün ardından Keleşoğlu, 700 bin liralık bağışını, Vali Celalettin Güvenç'in huzurunda Kızılay Manisa Şubesi Başkanı Cengiz Yurdabekçi'ye verdi.

    Keleşoğlu, ''Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Semra Öncü Hanımefendi'nin Kızılaya yaptığım bağışta çok önemli bir yönlendirmesi oldu. Kendisinin önerilerini dikkate alarak Kızılayımıza bu bağışları yapmış bulunmaktayım. Daha önce de söylediğim gibi, servetimizin tamamını hayır işleri için harcayacağız. Kızılaya yardımlarım devam edecek. Yaptığımız yardımların diğer hayırseverlere teşvik olmasını diliyorum'' dedi.

    Keleşoğlu, eğitimden sağlığa birçok alanda yardımlarının devam edeceğini açıkladı. Keleşoğlu'nun bağışı ile yapılacak Kızılay Kan Bağış Merkezi binasına, Bekir-Sacide Keleşoğlu Kızılay Kan Bağış Merkezi adı verilecek.

    Saruhanlı'daki Kuzey Ege Bölge Afet Müdürlüğü binasına da Bekir-Sacide-Filiz-Hakkı Keleşoğlu ve İmren-Ahmet Kurşun ailelerinin isimleri verilecek.

    Yapılan yardımların ardından mutluluğunu dile getiren Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, ''Manisa'nın eli öpülesi hayırseveri Hakkı Keleşoğlu, Kızılay Kan Bağış Merkezi'nin yapımına 1 milyon lira, Saruhanlı'daki Kuzey Ege Bölge Afet Müdürlüğü binasının yapımına da 200 bin lira yardımda bulundu. Yapılan bu büyük bağışın Manisa'daki hatta Türkiye genelindeki hayırseverlere örnek olmasını temenni ediyorum ve Keleşoğlu ailesine Kızılay adına yürekten teşekkürlerimi sunuyorum'' diye konuştu.

    Kızılaya bağlılığını her fırsatta dile getiren Hakkı Keleşoğlu'na Kızılay Genel Merkezi tarafından fahri danışmanlık unvanının verildiğini ifade eden Yurdabekçi, ''Sayın Keleşoğlu, Kızılay için büyük bir değerdir. Varlığı ile yanımızda olması bize güç veriyor'' dedi.




    Kızılay'a 1 milyon 200 bin TL bağışladı Yorumları