Elitaş: Başörtüsüyle ilgili 3 olay çok manidar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-22-2010 (18:37)   Son Mesaj: 10-22-2010 (18:37)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    10-22-2010

    Elitaş: Başörtüsüyle ilgili 3 olay çok manidar

    Elitaş: Başörtüsüyle ilgili 3 olay çok manidar


    AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, başörtüsü konusunda CHP Grup başkanvekilleriyle görüştükleri sırada, yaşanan 3 olayın çok manidar olduğunu söyledi.

    AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, başörtüsü konusunda CHP Grup başkanvekilleriyle görüştükleri sırada, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın açıklaması ile Adana ve Mersin'de ilköğretim okulu öğrencilerinin babaları tarafından başörtüsü ile okula götürülmelerinin çok manidar olduğunu söyledi.
    Elitaş, AK Parti İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, ''Bizim CHP ile görüşmeye gittiğimiz sırada, internet sitelerine bir haber düştü. Basın çağrılarak hem Adana'da hem Mersin'de başörtülü ilköğretim okulu öğrencisi yavrularımızın babalarıyla birlikte okula girme ısrarlarının medyaya düşmesi, sayın Başsavcının açıklaması ve CHP'nin çark etmesi çok enteresan'' dedi.

    Elitaş, şöyle devam etti:

    ''Bu bize, 28 Şubat sürecini, daha önceki süreçleri, bir meselede, iktidar mücadelesi yapanların ne türlü ayak oyunlarıyla hareket ettiklerini hatırlatıyor. Bu konuda öyle olduğu iddiasında değilim, ama çok manidar olduğunun altını çiziyorum.

    Sayın Başsavcının açıklaması, CHP'nin çark etmesi ve Adana'da, Mersin'de aynı anda basına davetiye çıkarılarak bir babanın zorla kızını ilköğretime başörtüsüyle götürmesi, çok manidardır.''




    Elitaş: Başörtüsüyle ilgili 3 olay çok manidar Yorumları