Adıyaman belediye başkanvekilini darp: 4 gözaltı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-22-2010 (18:06)   Son Mesaj: 10-22-2010 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    10-22-2010

    Adıyaman belediye başkanvekilini darp: 4 gözaltı

    Adıyaman belediye başkanvekilini darp: 4 gözaltı


    Adıyaman Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmuş'u darbettiği iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmuş'un 25 Ağustos'ta Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinin önüne park ettiği otomobilinden indiği sırada sopalı saldırıya uğrayarak ağır yaralanmasını soruşturan polis, Ş.A. ve A.A. kardeşler ile A.A'nın oğlu K.A. ve arkadaşı M.R.A'yı gözaltına aldı.
    Olayda kullanılan sopanın bulunması amacıyla Sulh Ceza Mahkemesi'nden izin alınarak zanlıların evinde yapılan aramada, Ş.A'nın evinde 2 tabanca, 1 yivli tüfek, 1 el bombası, bu silahlara ait toplam 128 adet fişek ve 1 adet 50 santimetre uzunluğunda tahta sopa, A.A. ve oğlu K.A'nın evinde yapılan aramada ise yaklaşık 70 santimetre uzunluğunda ucu çivili sopa bulundu.

    Zanlılar, Ş.A, A.A, K.A. ve M.R.A, Adıyaman Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından, ''hayati tehlike arz edecek şekilde kasten yaralama ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet'' suçlamasıyla Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

    Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmuş, 25 Ağustos'ta evinin önünde park ettiği otomobilinden indiği sırada sopayla darbedilmiş, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Durmuş, yakınları tarafından Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.




    Adıyaman belediye başkanvekilini darp: 4 gözaltı Yorumları