Samsun'daki kayıp balıkçıyı oğlu buldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-22-2010 (12:06)   Son Mesaj: 10-22-2010 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    10-22-2010

    Samsun'daki kayıp balıkçıyı oğlu buldu

    Samsun'daki kayıp balıkçıyı oğlu buldu


    Samsun'un Yakakent ilçesinde palamut avı için denize açılan 3 arkadaştan denizde kaybolan Süleyman Ak'ın cesedi, oğlu tarafından kıyıda bulundu.

    Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce palamut avı için denize açılan Hüseyin Ak (44), Hasan Ustaoğlu (45) ve Süleyman Ak'ın (42) teknelerinin fırtınadan alabora olması sonucu, suya düşen üç arkadaştan denizde kaybolan Süleyman Ak'ın cesedi yakınları tarafından limandaki taşların arasında bulundu.
    Geçen cuma akşamı, Yakakent belediyesinde çalışan ve palamut avı için denize açılan Hüseyin Ak, Hasan Ustaoğlu ve Süleyman Ak, teknelerinin fırtınadan alabora olmaları sonucu suya düşmüş, Hüseyin Ak ve Hasan Ustaoğlu, yüzerek kıyıya çıkarken, Süleyman Ak denizde kaybolmuştu. Ak'ı arama çalışmaları dördüncü gününde durdurulmuştu.

    Arama çalışmalarının durdurulmasının ardından Ak'ı yakınlarının aramayı sürdürdüğü, Antalya'da görev yapan ilçeye gelerek her sabah sahilde aramayı sürdüren polis memuru oğlu Cemil Ak'ın bulduğu öğrenildi.




    Samsun'daki kayıp balıkçıyı oğlu buldu Yorumları