CHP'li İnce Ece Üner'i 'soru' yüzünden haşladı/   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-22-2010 (11:17)   Son Mesaj: 10-22-2010 (11:17)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    10-22-2010

    CHP'li İnce Ece Üner'i 'soru' yüzünden haşladı/

    CHP'li İnce Ece Üner'i 'soru' yüzünden haşladı/


    Habertürk spikeri Ece Üner'e canlı yayında Muharrem İnce'den 'yanlış soru' fırçası. İnce, Habertürk spikerini canlı yayında fena haşladı...



    CHP'nin Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Habertürk ekranlarında spiker Ece Üner'i fena bozdu. Türban sorunu tartışmaları için canlı yayın bağlantısı kurulan İnce, konu dışı bir soru üzerine sinirlendi ve spiker Üner'e sert şekilde çıkıştı.
    Türbanda uzlaşma arayışları kapsamında AKP ile CHP arasındaki görüşmelere dair bilgi vermek için yayına bağlanan Muharrem İnce, 29 Ekim resepsiyonu üzerine gelen soruya kızınca programın sunucusuna patladı. Ece Üner'i zor durumda bırakan İnce 'Programa bağlanmadan önce sadece türban için AKP ile yaptığımız görüşmeleri soracağınızı söylemiştiniz.' diyerek tepki gösterdi. Üner, o görüşmede konuşulan konulardan biri olduğu için bu soruyu sorduğunu söylese de konuğunu ikna edemeyince canlı yayında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

    Üner, bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyerek durumu toparlamaya çalışırken İnce'nin tepkisi devam etti. İnce 'Baştan söylediğiniz sorular neyse onlara sadık kalmanız gerekir' dedi. Ece Üner, gerilimin tırmanmasına engel olmak için sorusunu geri çekerek yayına devam etti. Ancak bu sefer de İnce, ısrarla az önce kızdığı o soruyu cevaplamak istedi.

    Gazeteciler.com




    CHP'li İnce Ece Üner'i 'soru' yüzünden haşladı/ Yorumları