Annesinin evde bıraktığı çocuk ölü bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-21-2010 (21:58)   Son Mesaj: 10-21-2010 (21:58)    Cevap: 0    Gösterim: 606  

    10-21-2010

    Annesinin evde bıraktığı çocuk ölü bulundu

    Annesinin evde bıraktığı çocuk ölü bulundu


    Kırşehir'de çalışmak zorunda kalan annesi tarafından evde yalnız bırakılan 3.5 yaşındaki bir çocuğun ağlaya ağlaya öldüğü iddia edildi.

    Komşularının haber vermesiyle eve gelen anne tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun yolda hayatını kaybettiği ileri sürüldü.
    Edinilen bilgiye göre, olay Kırşehir merkez Yenice Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, daireden gelen ağlama sesleri üzerine komşuları tarafından anne Ş.D.'ye haber verildi. Evinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 3.5 yaşındaki kızı Efsane D.'yi evde yalnız bırakarak işe giden anne Ş.D. hemen çocuğunu alarak aşağıya indirdi. Mosmor kesilen çocuğunu komşularının da yardımıyla hastaneye götüren anneye, çocuğunun solunum belirtisi göstermediği ve hayatını kaybettiği söylendi. Ölüm haberini alan anne Ş.D. hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

    Anne Ş.D.çocuğun babası S.S. ile resmi nikâhı olmadığını, babasının da eve hiç gelmediği söyledi. Çocuğuna bakmak için çalışmak zorunda kaldığını söyleyen Ş.D. ölen kızının arkasından gözyaşı döktü.

    Hastanedeki incelemelerde çocuğun ölüm sebebinin "epilepsi sonucu solunum yetersizliği" olduğu öğrenildi. Küçük çocuğun cenazesi ise Kırşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    Annesinin evde bıraktığı çocuk ölü bulundu Yorumları