Kantinde uyuşturucu satana 6 yıl hapis   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-21-2010 (15:07)   Son Mesaj: 10-21-2010 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    10-21-2010

    Kantinde uyuşturucu satana 6 yıl hapis

    Kantinde uyuşturucu satana 6 yıl hapis


    Samsun'un İlkadım ilçesinde ilköğretim okulunun kantininde esrar sattığı iddiasıyla yargılanan sanık 6 yıl 3 ay hapis cezası ile bin 250 lira cezaya çarptırıldı.

    Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, yaklaşık 8 ay önce, Derebahçe Mahallesi'ndeki ilköğretim okulunun kantininde esrar satıldığı ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda 750 gram esrar bulunmasıyla ilgili olarak tutuklanan kantin işletmecisi Murat Özer ile tutuksuz sanıklar Melih Erkan, Ali Çağlar Güleryüz, Cüneyt Turgut Dündar, Ali Erfa ve Barbaros Kocaoğlu'nun yargılanmasına devam edildi.
    Duruşmada, tutuklu sanık Murat Özer ile tutuksuz sanıklardan Ali Çağlar Güleryüz hazır bulundu.

    Kantinde esrar sattığı yolundaki suçlamaları kabul etmeyen Murat Özer, olayın boşanmak üzere olduğu eşi tarafından düzenlenen komplo olduğu ve eşinin kendisinden intikam almak için evde bulunan esrarı kantine koyduğu yönündeki savunmasını tekrarladı.

    Esrar içtiğini kabul eden Murat Özer, ''Esrarı arkadaşlarımla içmek için almıştım. Esrar evde bulunuyordu. Kantine ben getirmedim'' diyerek kendini savundu.

    Tutuksuz sanık Güleryüz de suçsuz olduğunu ifade etti.

    Mahkeme heyeti, sanıklardan Murat Özer'i ''uyuşturucu madde ticareti yapma'' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile bin 250 lira cezaya mahkum etti. Diğer sanıklar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    Heyet, Murat Özer'in tutukluk süresi ile Yargıtay aşamasını göz önüne alarak tahliyesine karar verdi.




    Kantinde uyuşturucu satana 6 yıl hapis Yorumları