Zambak’tan KANKA projesine tam destek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-21-2010 (12:53)   Son Mesaj: 10-21-2010 (12:53)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    10-21-2010

    Zambak’tan KANKA projesine tam destek

    Zambak’tan KANKA projesine tam destek


    Zambak Yayınları sosyal sorumluluk projelerine bir yeni halkasını eklemeye devam etti.

    Zambak Yayınları ve Çocuk Şube Müdürlüğün çalışmalarına yaptığı katkılarından dolayı ZAMBAK Yayınları Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Selahattin ÖZŞEN"e teşekkür plaketi verdi.
    Dünyada ilk olarak İstanbul Polisi tarafından, 2008 yılında başlatılmış olan KANKA 1550 Mesaj Hattı projesi, polis ile çocuklar arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmeyi hedeflemektedir. Çocuklar için hazırlanmış olan KANKA Projesi çocuk polisince yürütülmektedir. Çocukların herhangi bir mağduriyet yaşadıklarında, polisiye olaya şahit olduklarında, ya da herhangi bir sebeple polis ile iletişime geçmek istediklerinde cep telefonlarının mesaj bölümlerine girerek yazmış oldukları mesajları 1550 ye mesaj atarak göndermeleri yeterlidir.

    Zambak Yayınları Çocuk Şube Müdürlüğüne verdiği değişik hediyeler, Çocuk Şube Müdürlüğünce okullardaki yaptığı programlarda dağıtarak çocukların gönüllerini almaktadır. Çocuk Şube Müdürlüğü okullarda çocuklara verdiği eğitimlerde, her hangi bir olaya şahit olduklarında, ya da herhangi bir sebeple polis ile iletişime geçmek istediklerinde cep telefonuna yazmış oldukları mesajla en kısa zamanda konunun uzmanları tarafından titizlikle değerlendirilip sonuca ulaşılması sağlanmaktadır. Zambak Yayınları Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Selahattin ÖZŞEN ve Çocuk Şube Müdür Yardımcısı Uğur TEKİN"in katılımlarıyla gerçekleşen İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğünde yapılan toplantıda Zambak yayınlarının, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünün çocuklar için yaptığı çalışmalara katkılarından dolayı törenle teşekkür plaketi verdi.





    Zambak’tan KANKA projesine tam destek Yorumları