Vücuduna sardığı uyuşturucuyu kaçıramadı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-21-2010 (12:06)   Son Mesaj: 10-21-2010 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 866  

    10-21-2010

    Vücuduna sardığı uyuşturucuyu kaçıramadı

    Vücuduna sardığı uyuşturucuyu kaçıramadı


    Elazığ'da iki günde yapılan 5 ayrı operasyonda 45 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Bir kişi vücuduna sardığı uyuşturucuyu kaçırmak isterken yakalandı.

    Elazığ Emniyet Müdürü"n iki gün içinde düzenlediği 5 ayrı operasyonda toplam 45 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi. Dedektör köpek Otto"nun yardımıyla vücuduna sardığı uyuşturucu maddeyi kaçırmak isteyen bir kişi yakalanırken, yapılan operasyonlarda toplam 9 kişi yakalandı ve 45 kilo uyuşturucu madde ele geçti.
    Elazığ Emniyet Müdürlüğü"nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

    "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

    16/10/2010 tarihinde ilimize giriş yapmakta olan iki ayrı yolcu otobüsünde dedektör narkotik köpeği OTTO marifetiyle gerçekleştirilen aramalarda, (M.Ö) isimli şahsın beline sarılı vaziyette 1 paket halinde 1 Kilo 020 Gram Esrar Maddesi ele geçirmiş, (A.A) isimli şahsa ait 1 valiz içerisinde ise 7 paket halinde 6 Kilo 942 Gram Esrar Maddesi ele geçirilmiştir. Göz altına alınan (M.Ö) ve (A.A) isimli şüpheli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca TUTUKLANMIŞDIR.

    Yapılan istihbarı çalışmalarda (E.Ş), (M.S.İ), (H.A), (C.G) ve (R.Ö) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve Diyarbakır ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi ilimiz üzerinden batı illerine götürecekleri şeklinde bilgisi edinilmesi üzerine, şahısların kullandıkları ve plakaları belirlenen öncü ve arkcı iki adet araç takibe alınmış, Sivrice Gözeli yol ayrımında yapılan operasyonda 5 şahıs 2 araç ile birlikte yakalanmıştır. Araçlarda yapılan aramalarda siyah naylon poşetlere sarılı vaziyette 2 paket halinde toplam 7 KİLO 015 Gram Esrar Maddesi ele geçirilmiştir. Göz altına alınan 5 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca TUTUKLANMIŞLARDIR.

    Emniyet Müdürlüğümüze (E.Ö) ve (Z.Ö) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve Palu ilçesine bağlı bir köyde ikametlerinde ve eklentilerinde yüklü miktarda Esrar maddesi bulunduğu yönünde edinilen istihbari bilgiler üzerine, 18.10.2010 tarihinde Jandarma görevlileri ile birlikte yapılan operasyon ile her iki şahıs yakalanmış, yapılan aramalarda 3 bidon ve 1 çuval içerisinde toplam 19 Kilo 460 Gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheliler (E.Ö) ve (Z.Ö) isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca TUTUKLANMIŞLARDIR.

    Ayrıca (R.Ö) isimli şahsın Diyarbakır yolu Yenice Köyü civarında bulunan ikametinde ve eklentilerinde yüklü miktarda Esrar maddesi bulunduğu yönünde edinilen istihbari bilgiler üzerine, Jandarma görevlileri ile birlikte 18.10.2010 tarihinde yapılan operasyonda (R.Ö) isimli şahsın ikamet bahçesinde toprağa gömülü vaziyette 6 paket halinde toplam 10 Kilo 590 Gram Esrar Maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

    16-18/10/2010 tarihlerinde yapılan beş ayrı operasyondatoplam 45 KİLO 027 GRAM ESRAR Maddesi ele geçirilmiş, gözaltına alınan 9 şüpheli şahıs TUTUKLANARAK ilimiz Cezaevine teslim edilmişlerdir."




    Vücuduna sardığı uyuşturucuyu kaçıramadı Yorumları