Mersin'de işyerlerine molotoflu saldırı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-21-2010 (00:06)   Son Mesaj: 10-21-2010 (00:06)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    10-21-2010

    Mersin'de işyerlerine molotoflu saldırı

    Mersin'de işyerlerine molotoflu saldırı


    Mersin'de çatışmada öldürülen teröristin cenazesini bahane ederek gündüz olay çıkaran terör örgütü yandaşları gece de boş durmadı.

    Korsan gösteri yapan terör örgütü yandaşları vatandaşlara ait lokanta ve kahvehanelere saldırdı. İş yeri yanan bir kadın ise göz yaşlarını tutamadı.
    Alınan bilgiye göre, Tunceli'de öldürülen teröristin cenazesini bahane eden terör örgütü yandaşları Toroslar İlçesi Demirtaş Mahallesi 203 cadde üzerinde toplanarak korsan gösteri yaptı. Yürüyüşe geçen örgüt yandaşları cadde üzerindeki Sivaslı ve Kahramanmaraşlı vatandaşlara ait lokantalar ile kahvehanelere molotof ve taşlarla saldırdı.

    Molotoflu saldırı sonrası alev alan bir lokanta itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay sonrası iş yeri sahipleri ise duruma adeta isyan etti. İş yeri sahibini çevreden yetişen vatandaşlar ve polisler güçlükle sakinleştirdi. İş yeri yanan bir kadın ise göz yaşlarını tutamadı. Olay yerine gelen polisler inceleme yaptı.




    Mersin'de işyerlerine molotoflu saldırı Yorumları