Adliyede kavga: 1 ölü, 1 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-20-2010 (14:06)   Son Mesaj: 10-20-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 582  

    10-20-2010

    Adliyede kavga: 1 ölü, 1 yaralı

    Adliyede kavga: 1 ölü, 1 yaralı


    Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kişi, imam nikahıyla birlikte yaşadığı iddia edilen kadının yakınları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

    Alınan bilgiye göre, gece, imam nikahıyla birlikte yaşadığını iddia ettiği Ö.D'nin (22) Armutalan beldesindeki evine giden Hamza İtmiş (37), kadının yakınlarıyla tartıştıktan sonra ruhsatsız tabancasıyla havaya ve eve ateş ederek 34 GN 309 plakalı otomobille kaçtı.
    Gözaltına alınan İtmiş, Marmaris Polis Merkezine götürüldü. Geceyi burada geçiren, ifadesinin alınmasının ardından sabah Marmaris Adliyesine sevk edilen İtmiş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Adliyeye giden İtmiş, adliyenin bahçesinde kendisini bekleyen Ö.D'nin babası A.D. (52) ve oğulları B.C.D. (25) ve M.A.D. (16) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İtmiş ve A.D. bıçakla yaralandı. Olayın ardından kaçan B.C.D ve M.A.D, önce minibüse, daha sonra taksiye binerek polisten kurtulmaya çalıştı. Şehir merkezinde araçtan inerek kaçmaya çalışan iki zanlı, kısa sürede yakalandı.

    Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Marmaris Devlet Hastanesine ve Ahu Hetman Hastanesine kaldırıldı. İtmiş hayatını kaybetti, A.D'nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

    3 zanlının, Marmaris Emniyet Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

    Ölen Hamza İtmiş'in imam nikahıyla birlikte olduğu iddia edilen Ö.D. ile bir ay önce İzmir'e gittiği, kadının kaçarak Marmaris'teki ailesinin yanına geldiği öne sürüldü.




    Adliyede kavga: 1 ölü, 1 yaralı Yorumları