Profesöre 2,5 yıl 'göğüslerin güzel' cezası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-20-2010 (09:54)   Son Mesaj: 10-20-2010 (09:54)    Cevap: 0    Gösterim: 463  

    10-20-2010

    Profesöre 2,5 yıl 'göğüslerin güzel' cezası

    Profesöre 2,5 yıl 'göğüslerin güzel' cezası


    Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A.B. öğrencisini taciz ettiği gerekçesiyle hapis cezasına mahkûm oldu.

    Cemal Doğan'ın haberi

    "Cinsel saldırı, cinsel taciz, hakaret ve taciz" iddiasıyla yargılanan A.B., Ankara 14. Asliye Ceza Mahkemesi"ndeki duruşmada C.O."nun "Yurt konusunda bazı sorunların çıkması üzerine, hocam beni fakülteye çağırdı. Arkadaşımın dışarıda beklemesini isteyerek beni odasına davet etti. Bazı İngilizcemetinleri inceliyordu. Bana da göstererek bumetinleri incelememi istedi. Bu sırada "Tenin ne güzel kokuyor. Göğüslerin ne güzel. Yapay göğüsmü taktırdın?" dedikten sonra öpmeye kalktı" iddialarını kabul etmedi. Hakkında daha önce de benzer bir olay nedeniyle "cinsel taciz" iddiasıyla soruşturma açılan ancak delil bulunamadığı gerekçesiyle "takipsizlik" kararı verilen A.B. önce 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sonra bu cezayı 2.5 yıla indirdi.

    Habertürk




    Profesöre 2,5 yıl 'göğüslerin güzel' cezası Yorumları