Operatörlere karne veren Türk firması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-19-2010 (18:42)   Son Mesaj: 10-19-2010 (18:42)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    10-19-2010

    Operatörlere karne veren Türk firması

    Operatörlere karne veren Türk firması
    3G ve LTE çalışmalarının hızlandığı bu dönemde tüketicilerin operatörlerden istediği performansda artmaya başladı. İşte tüm dünyaya optimizasyon veren Türk firması...


    Cep telefonu sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerinde operatörlerden beklentileri üst seviyeye geldi. Akıllı telefon kullanıcıları, ellerindeki cihazlardan en az evlerindeki kadar performanslı olmasını istiyor.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, 3G ve LTE'nin yaygınlaşmasıyla birlkite tüketicilerin hız konusundaki hasasiyeti de arttı. En ufak bir performans kaybında bile tüketiciler bağlı oldukları operatörleri topa tutabiliyor. PIWorkds adlı firma ise bu konuda pazarda bulunan bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.(LTE'de Son Durum - Video)

    Bu Türk firması, operatörlerle anlaşma yapıp onların performans kayıplarının nedenlerini arıyor. Daha sonra ise bu sorunları çözen optimizasyon çözümleri sunuyor.


    Operatörlere karne veren Türk firması


    Şirketlete Büyük Performans Artışı Vadediyorlar

    Firma bugün düzenlediği basın toplantısında, hizmetlerini anlatırken mobil sektördeki değişen iş koşulları ve anlayışları da katılımcılarla paylaştı.

    PIWorks yöneticileri, 3G'nin popülerleşmesiyle birlikte dünya çapındaki operatör firmalarının ses transferinden çok data transferine aracı olduğunu anlattı.

    Şirket dünya çapındaki operatör firmalarına da hizmet veriyor ve yıllık gelerininbüyük bir kısmını buradan elde ediyor. Garantili olarak performans artışı sağlayan iş modelleri olan firmanın operatörlere abone başı 4 ile 25 dolar arasında bir katkısı oluyor.

    :: Bir Türk firmasının dünya çapında kazandığı bu başarı ilginizi çekti mi?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Operatörlere karne veren Türk firması Yorumları