Hollywood filmlerini aratmayan kovalamaca   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-19-2010 (13:58)   Son Mesaj: 10-19-2010 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 561  

    10-19-2010

    Hollywood filmlerini aratmayan kovalamaca

    Hollywood filmlerini aratmayan kovalamaca


    Kütahya'da, hakkında yakalama kararı bulunan ve kontrol noktasında durmayarak aracıyla kaçan kişi, polisin uzun süren kovalaması sonucunda yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, trafik kanunlarına mukavemet, fuhuş ve fuhşa aracılık, görevli memurlara direnme, kasten yaralama suçlarından hakkında 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan S.K. (25), gece, Kütahya-Eskişehir karayolunda polisin ''dur'' ihtarına uymayarak kullandığı 16 F 9107 plakalı otomobille kaçtı.
    Yapılan anons üzerine 14 polis ekibince takip edilmeye başlanan S.K, merkeze bağlı Parmakören, Saka ve Demirciören köyleri yakınında kendisine yaklaşan ve uyaran ekipleri dikkate almayıp kaçmaya devam etti.

    MOBESE sistemi aracılığıyla da takip edilen S.K. idaresindeki aracın, Zafertepe Mahallesi'nde olduğu belirlendi. Yola döşenen kapanın üzerinden geçen ve otomobilinin lastikleri patlayan S.K. ile ekipler arasındaki kovalama burada da sürdü. Lastiklerinin patlamasından sonra yaklaşık 4 kilometre daha yol alan S.K, daha sonra araçtan inerek yaya olarak kaçtı.

    Polis, bir süre sonra Kütahya-Afyonkarahisar karayolundaki bir mağazanın güvenlik görevlilerinin verdiği bilgi doğrultusunda S.K'nın, mağazanın çatısında saklandığını belirledi. Havaya üç el uyarı ateşi açan ekipler, daha sonra teslim olan S.K'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

    S.K'nın, telsizle polis ekiplerinin anonslarını dinleyerek kaçış yönünü buna göre belirlediği öğrenildi.




    Hollywood filmlerini aratmayan kovalamaca Yorumları