Canan Arıtman'ın ağzından Kılıçdaroğlu eleştirisi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-19-2010 (13:39)   Son Mesaj: 10-19-2010 (13:39)    Cevap: 0    Gösterim: 571  

    10-19-2010

    Canan Arıtman'ın ağzından Kılıçdaroğlu eleştirisi

    Canan Arıtman'ın ağzından Kılıçdaroğlu eleştirisi
    CHP milletvekili Canan Arıtman adına açılan Facebook hesabından 'CHP, Kılıçdaroğlu ile birlikte yıkılış sürecine giriyor" mesajı yayınlandı. Arıtman, sayfanın kendisiyle ilgisi bulunmadığını söyledi.

    CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman adına açılan sahte Facebook sayfasında, CHP lideri Kılıçdaroğlu"nu sert bir dille eleştiren mesaj yayınlandı.
    Canan Arıtman adıyla; "Gerçekten yazık. Atatürk'ün partisi olarak bugüne kadar koruduğumuz, kolladığımız parti; CHP, Kılıçdaroğlu ile birlikte yıkılış sürecine giriyor? Ne dersiniz arkadaşlar?" ifadelerini içeren bir not paylaşıldı.

    'HİÇBİR SİTEDE HESABIM YOK'

    CHP Milletvekili Canan Arıtman, sayfanın kendisine ait olmadığını ve hiçbir bağı bulunmadığını söyledi. Zaman zaman kendisi hakkında açılan sahte sayfalar nedeniyle yaşadığı sıkıntıyı dile getiren Arıtman, sayfanın kapatılması yönünde müracaatta bulunduklarını da dile getirdi. Arıtman, tüm paylaşımları kendi resmi web sitesinde yaptığını belirterek, hiçbir paylaşım sitesinde hesabı bulunmadığını vurguladı.



    'YANLIŞ ANLAŞILMASIN'

    1936 üyesi bulunan sayfada, "Canan Arıtman'ın Sevenlerinin Sayfasıdır. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın." uyarısı olsa da Canan Arıtman adı ve fotoğraflarıyla paylaşımlar yapılıyor. Sayfanın kapatılması için 'Sayfayı şikayet et' seçeneğinden şikayet edilmesi gerekli.




    Canan Arıtman'ın ağzından Kılıçdaroğlu eleştirisi Yorumları