'Yediğim dayak tüm sınıfı ağlattı'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-19-2010 (09:07)   Son Mesaj: 10-19-2010 (09:07)    Cevap: 0    Gösterim: 585  

    10-19-2010

    'Yediğim dayak tüm sınıfı ağlattı'

    'Yediğim dayak tüm sınıfı ağlattı'


    Okulda kavga ettiği için müdür yardımcısı tarafından dövüldüğü öne sürülen 15 yaşındaki öğrenci "Kafamı duvara öyle çok vurdu ki sınıf arkadaşlarım bile ağlamaya başladı" dedi. İşte şoke edici iddialar:

    Adsız Günebakan'ın haberi

    Gaziantep'te, 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisinin, arkadaşıyla kavga ettiği gerekçesiyle müdür yardımcısı tarafından başı duvara vurularak dövüldüğü öne sürüldü. Şehit Adem Yavuz İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi D.K. (15), müdür yardımcısı Hakan Tarık Osmanoğlu'nun kendisini darp ettiğini iddia ederek Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne başvurdu. D.K., okulda arkadaşlarıyla kavga ederken müdür yardımcısının kendisini gördüğünü ve yanına gelerek feci şekilde darp ettiğini öne sürdü. Müdür yardımcısından şikâyetçi olacağını söyleyen öğrenci, "Hiçbir şey söylemeden beni dövmeye başladı. Kafamı duvara vurdu. O kadar çok vurdu ki sınıf arkadaşlarım bile ağlamaya başladı" diye konuştu.

    Kafasının çeşitli yerlerinden darbe aldığı tespit edilen ve sol gözünün altının morardığı gözlenen D.K., "Aynı müdür yardımcımız birkaç gün önce de aynı okulda 6'ncı sınıfa giden kardeşimin kafasında sopa kırmıştı" diye konuştu.
    'SEVİLİR DE, DÖVÜLÜR DE'

    Haberi alan baba Mustafa K. soluğu okulda aldı. Okul müdürü Abdullah Albayram ile konuştuğunu belirten baba, "Müdüre 'Çocuğumuzu eğitim için okula gönderiyoruz, dayak için değil' dedim. Müdür de 'Çocuk sevilir de dövülür de' dedi" iddiasında bulundu. D.K.'ya hastaneden 3 günlük rapor verildiği öğrenildi.

    Sabah




    'Yediğim dayak tüm sınıfı ağlattı' Yorumları