Erbakan'ın adaylığını ilk Ülke TV duyurdu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-18-2010 (17:17)   Son Mesaj: 10-18-2010 (17:17)    Cevap: 0    Gösterim: 409  

    10-18-2010

    Erbakan'ın adaylığını ilk Ülke TV duyurdu

    Erbakan'ın adaylığını ilk Ülke TV duyurdu


    Saadet Partisi olağanüstü kongresinde Necmettin Erbakan’ın Genel Başkanlık için adaylığını Türkiye ilk olarak Ülke TV’den öğrendi.

    Ülke TV Ankara Muhabiri Bülent Kaya Erbakan"ın adaylığını duyuran ilk muhabir oldu. Ülke TV ise saat 11.30"da son dakika KJ"si ile Erbakan"ın adaylığını duyuran ilk kanal oldu.
    Numan Kurtulmuş"un istifasıyla parti içinde bir süredir devam eden anlaşmazlıkların gün yüzüne çıktığı Saadet Partisi"nde Pazar günü olağanüstü bir kongre gerçekleştirildi. Kongrede son ana kadar genel başkan adayı açıklanmazken, Erbakan"ın aday olacağı bilgisi Ülke TV Ankara Muhabiri Bülent Kaya tarafından kongreden iki saat önce izleyicilere aktarıldı. Uzun süredir parti içi fikir ayrılıklarının yaşandığı Saadet Partisi"nde Numan Kurtulmuş sonrası yeni lider arayışına girildi. Saadet Partisi olağanüstü bir kongreyle geçtiğimiz Pazar günü yeni genel başkanını seçti. Sabah saat 10.30′da Ankara Atatürk Spor Salonu"nda başlayan olağanüstü kongrede son dakikaya kadar genel başkan adayı açıklanmadı. Buna karşılık Olağanüstü Kongre Çağrı Heyeti Başkanı Mustafa Kamalak, kongreden bir gün önce konuşmada bir aday ismi vermezken, Erbakan"ın adaylığıyla ilgili soruya, "Hukuki engel yok" yanıtını verince bütün gözler Erbakan"a çevrilmişti. Parti kulislerinde ise, aday gösterilebilecek üç isme işaret ediliyordu; Mete Gündoğan, Veysel Candan ve Çağrı Heyeti Başkanı Mustafa Kamalak.

    Ülke TV saat 11.30"da son dakika KJ"si ile Erbakan"ın adaylığını duyuran ilk televizyon kanalı oldu. Kongrede bütün bu gelişmelerin yaşandığı saatlerde Ülke TV hızlı ve öncü habercilik anlayışıyla Erbakan"ın adaylığını açıklayan ilk televizyon kanalı, Ankara Muhabiri Bülent Kaya da Erbakan"ın adaylığını izleyicilere duyuran ilk muhabir oldu.




    Erbakan'ın adaylığını ilk Ülke TV duyurdu Yorumları