Annesini, ablasını ve kız kardeşini öldüren zanlı yakalandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-18-2010 (15:04)   Son Mesaj: 10-18-2010 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    10-18-2010

    Annesini, ablasını ve kız kardeşini öldüren zanlı yakalandı

    Annesini, ablasını ve kız kardeşini öldüren zanlı yakalandı


    Adana'da annesi, ablası ve kız kardeşini öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı Hüseyin A'nın sorgusunda suçunu itiraf ettiği belirtildi.

    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 15 Ekim tarihinde, 100. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda annesi Fatma A. ile ablası Hanife Z. ve kız kardeşi Bahar A'yı öldürdüğü gerekçesiyle aranan Hüseyin A. (20), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından merkez Yüreğir ilçesi Karataş yolunda takip sonucu yakalandı.
    Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürülen Hüseyin A'nın sorgusunda suçunu itiraf ettiği belirtildi.

    Zanlının ifadesinde, kocasından ayrı yaşayan ve bir lise kantininde çalışan ablası Hanife Z'nin eve geç gelmesi nedeniyle sürekli tartıştıklarını, annesinin ise ''sen kızlara karışma, kendi işine bak'' diyerek kendisini terslediğini iddia ettiği öğrenildi.

    Ailesinin kendisini sürekli evden kovduğunu, ailede kız kardeşlerinin daha çok korunduğunu savunan Hüseyin A'nın, ''Olay günü eve geldiğimde, annem yine benimle tartışmaya başladı. 'Her gün eve alkollü geliyorsun, ne iş yaparsın. Bu eve bir katkın yok' diye bağırmaya başladı. Ben de cebimdeki 50 lirayı verdim. Parayı yüzüme fırlatıp, 'Biz yağlı müşteri bulduk' dedi. Bunun üzerine cinnet geçirdim, gözüm karardı. Zaten mutfaktaydık bıçağı alıp önce annemi, ardından da kardeşlerimi bıçakladım'' şeklinde ifade verdiği bildirildi.

    Zanlının, evde bulunan ve kendisini engellemek isteyen babası Süleyman A'ya da ''Sen karışma, beni engellemeye çalışma. Sana bir şey yapmak istemiyorum'' dediği öğrenildi.

    Hüseyin A, olaydan sonra parklarda yattığını, daha önce de ailesinin kendini istemediğinde parklarda, sokaklarda gecelediğini iddia etti.




    Annesini, ablasını ve kız kardeşini öldüren zanlı yakalandı Yorumları