Gaziantep'te yıl sonuna kadar ekmeğe zam yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-18-2010 (14:21)   Son Mesaj: 10-18-2010 (14:21)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    10-18-2010

    Gaziantep'te yıl sonuna kadar ekmeğe zam yok

    Gaziantep'te yıl sonuna kadar ekmeğe zam yok


    Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, yıl sonuna kadar ekmeğe zam yapılmayacağını bildirdi.

    Küsbeoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın ekmek zammı ile ilgili sözlerine yanıt vererek Federasyon Başkanının böyle bir zam yapmaya yetkisinin olmadığını savundu.
    Zam uygulamasının veya ekmeğe rayiç belirlenmesinde tek yetkinin Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nde olduğunu ifade eden Küsbeoğlu, birliğin tarife komisyonun bu konuda henüz bir zam kararının olmadığına dikkati çekti.

    Küsbeoğlu, şunları kaydetti:

    ''Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak birliğimizin tarife komisyonu fiyat belirlenmede tek yetkili organdır. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı ekmeğe zam dediği halde, zam yapmada yetkisizdir. Yıl sonuna kadar ekmeğe zam yapılmayacaktır.''




    Gaziantep'te yıl sonuna kadar ekmeğe zam yok Yorumları