Meteorolojiden Antalya'da yağış uyarısı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-18-2010 (13:22)   Son Mesaj: 10-18-2010 (13:22)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    10-18-2010

    Meteorolojiden Antalya'da yağış uyarısı

    Meteorolojiden Antalya'da yağış uyarısı


    Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Antalya'nın öğleden sonra Orta Akdeniz'den gelen yağışlı havanın etkisine gireceğini bildirdi.

    Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan uyarıda, ilin öğleden sonra Orta Akdeniz'den gelen yağışlı havanın etkisine gireceği, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak yağışların 20 Ekim Çarşamba günü geç saatlere kadar etkisini devam ettireceği kaydedildi.
    Periyot boyunca aralıklarla devam edecek yağışların 20 Ekim Çarşamba günü öğleden önce il merkeziyle Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer, Korkuteli ve Elmalı, öğleden sonra da Serik, Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Gazipaşa ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olmasının beklendiği belirtildi.

    Uyarıda, kuvvetli yağışlar sonucu meydana gelebilecek, dolu, yıldırım düşmesi ve ani su baskınları gibi olumsuzluklara karşın vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmaları istendi.




    Meteorolojiden Antalya'da yağış uyarısı Yorumları