İzmir'de kanlı husumet: 1 ölü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-18-2010 (07:13)   Son Mesaj: 10-18-2010 (07:13)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    10-18-2010

    İzmir'de kanlı husumet: 1 ölü

    İzmir'de kanlı husumet: 1 ölü


    İzmir'in Tire ilçesinde iki kişi arasında çıkan kavgada silahla vurularak ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Kavgaya karışan 2 ailenin arasında husumet olduğu öğrenildi.

    Olay, Turan Mahallesi Şen Sokak'ta meydana geldi. G.K. (28), 35 AB 7986 plakalı aracıyla mahalleye gelen Ayhan Şal (37) ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine silahla Şal'a 6 el ateş eden G.K. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Vücudunun baş, boyun ve karın bölgelerine 5 mermi isabet eden Şal ise yakınları tarafından Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Şal'a ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hemen ameliyata alınan Şal, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra silahıyla birlikte kayıplara karışan zanlı G.K.'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
    Yaklaşık bir yıl önce de aralarında yaşanan eski bir anlaşmazlık yüzünden çıkan silahlı kavgada zanlı G.K.'nin annesi K.K. (56) ile komşuları P.N.'nin (31) vücutlarına isabet eden mermilerle ağır yaralandığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Ayhan Şal'ın kardeşi Ş.Ş (21) gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.




    İzmir'de kanlı husumet: 1 ölü Yorumları