Paylaştığı Erdoğan videosu başını yaktı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-18-2010 (06:22)   Son Mesaj: 10-18-2010 (06:22)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    10-18-2010

    Paylaştığı Erdoğan videosu başını yaktı!

    Paylaştığı Erdoğan videosu başını yaktı!


    Başbakan Erdoğan'ın videosunu sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşan hastane müdürünün başına gelmedik kalmadı... MHP konuyu Meclis'e getirdi..

    Kütahya"nın Gediz ilçesinde Devlet Hastanesi müdürlüğü yaparken, Başbakan Erdoğan hakkındaki bir videoyu facebookta paylaşan Önder Kıcıroğlu"nun başına gelmeyen kalmadı. Hakkında dava açılan Kıcıroğlu önce Altıntaş sonra da Domaniç ilçesine tayin edildi. Bir yıl süreyle de kademe ilerlemesi durduruldu.
    Kıcıroğlu, 2007"de facebooktaki sayfasına gelen "Tayyip"i üzmek, Allah"ı üzmekmiş (!)" adlı bir videoyu dğer kullanıcılarla paylaştı. Başbakan"a hakaret gerekçesiyle dava açılan Kıcıroğlu, görevinden alınarak Altıntaş İlçesi Devlet Hastanesi Müdürlüğü"ne atandı.

    Dava açan Kıcıroğlu"nun eski görevinde kalma talebi, Bölge İdare Mahkemesince reddedildi. Danıştay ise bu kararı bozdu. Ancak Sağlık Bakanlığı Kıcıroğlu"nu bu kez de Domaniç Toplum Sağlığı Merkezine "Ayniyat saymanı" olarak atandı. Kütahya Valiliği ise, "Bir yıl süre ile kademe ilerlemesini durdurma cezası" verdi.

    MHP MECLİS GÜNDEMİNE GETİRDİ

    2007 yılında MHP"den milletvekili aday adayı olan, Kıcıroğlu"nun durumu TBMM gündemine de getirildi. MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, kaynağı kendilerine ait olmayan video ve ifadeleri sayfalarında bulundurmaları ve paylaşmaları nedeniyle bir çok vatandaşın ceza aldığını belirtti.

    Işık, internet ortamında milyonlarca vatandaşın paylaşımda bulunduğu video görüntüleriyle ilgili açılan davaların, hukuki dayanağının açıklanmasını istedi. Kıcıroğlu ile aynı videoyu paylaşanlar hakkında dava açılıp açılmadığını bilmediğini söyleyen Işık, hukuki boşluğun mutlaka giderilmesi gerektiğini vurguladı. (Gazeteport)




    Paylaştığı Erdoğan videosu başını yaktı! Yorumları