4. Mobilya Evlilik ve Çeyiz Fuarı açıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-17-2010 (18:19)   Son Mesaj: 10-17-2010 (18:19)    Cevap: 0    Gösterim: 576  

    10-17-2010

    4. Mobilya Evlilik ve Çeyiz Fuarı açıldı

    4. Mobilya Evlilik ve Çeyiz Fuarı açıldı


    Mersin'de Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde açılan fuarın açılışına ilgi yoğun oldu..

    Abdullah Biçer'in haberi

    Mersin Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde, Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri AŞ organizasyonunda, Yenişehir Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışında, Mersin'de güzel gelişmeler yaşandığını ve bunlara hep birlikte tanık olduklarını söyledi.

    Günümüzde fuar yapabilen ve fuar merkezi bulunan il sayısını yetersizliğine işaret eden Güzeloğlu, bunun da ötesinde fuar geleneğini başlatarak yıllara yayan il sayısının çok daha az olduğunu belirtti.
    Bu tür fuarların ulusal ve uluslararası organizasyonlara ön ayak olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, 'Bu fuar da bunun açık göstergesidir. Mersin'de gerçekleştirilen fuarların uluslararası işbirliğine dönüştüğünü, karşılıklı sektörel anlamda ülkeler ve kentler nezdinde işbirliklerine yönelik nitelik kazandığını göreceğiz. Mesela Irak'tan bir heyet önümüzdeki günlerde Mersin'e gelerek Türkiye-Irak İş Forumu Toplantı'sına katılacak' dedi.

    Mersin'in, yeni ve gelişen süreçte büyüyen Türkiye'nin önemli kentlerinden biri olduğuna dikkati çeken Güzeloğlu, şöyle konuştu:

    'Mersin altyapıda büyük yatırımların ve çok kısa sürede gerçekleştirilecek açılımların merkezidir. Uluslararası nitelikteki Çukurova Bölgesel Havalimanı projesi, bölgemizin ve kentimiz adına önemli bir yatırımdır. Sadece ulaşım ve altyapıda değil, kargo ve lojistik sektöründe de Mersin ve Çukurova Bölgesini ulusal alanda iddialı hale getirecektir.

    TCDD'nin kentimizde Avrupa'nın en büyük lojistik merkezini kuracak olması, bu açılımın tamamlayıcısı niteliğindedir. Serbest bölgenin sınırlarının genişletilmesi çalışmalarında son aşamadayız. Limanın genişletilmesi noktasında da aynı hırsla konuya yaklaşmaktayız.'

    MTSO Başkanı Şerafettin Aşut ise, her yıl ara vermeden düzenlenen fuarlarla, Mersin'in hem bölgesel, hem ulusal, hem de uluslararası düzeyde ciddi bir tanıtım yaptığını söyledi.
    Fuarlar, hem kentimizi tanıtıyor, hem de başka şehir ve ülkelerden gelen katılımcılar ve ziyaretçiler sayesinde oteller, lokantalar, alışveriş merkezleri doluyor. Ama daha da önemlisi, fuarlara katılan firmalar birbirleriyle iletişim kurabilme fırsatı buluyor.'

    Vali Güzeloğlu İl Emniyet Müdürü Arif öksüz, Ak parti il Başkanı Mekin merter Salt ve beraberindekiler daha sonra açılışın gerçekleştirdikleri fuarı gezerek, stant kuran firma temsilcilerinden bilgi aldı.
    Fuar alanının en renkli satandı Mersin il Emniyet müdürlüğü Kom şubesinin Madde bağımlılığına hayır satandı oldu.

    Uyuşturucuya hayır standına ziyaretti çiler yoğun ilgi gösterdi, Mersin"e geldiği günden buyana yaptığı başarılı çalışmalarla vatandaşların beğenisini toplayan İl Emniyet müdür Arif Öksüz, Madde bağımlılığına hayır standında görevlilerden bilgi aldı.

    Mobilya, dekoratif mobilya, sofra ve mutfak eşyası, hediyelik eşya ve dekoratif ürünler, elektronik ev aletleri, beyaz eşya, ev tekstili, banyo ve mutfak aksesuarları, aydınlatma ve avize, çeyiz ürünlerinin yer aldığı fuarın 24 Ekime kadar açık kalacağı bildirildi.

    Haber 7




    4. Mobilya Evlilik ve Çeyiz Fuarı açıldı Yorumları