Gümüşhane'de yağış 14 köy yolunu kapattı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-17-2010 (16:04)   Son Mesaj: 10-17-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    10-17-2010

    Gümüşhane'de yağış 14 köy yolunu kapattı

    Gümüşhane'de yağış 14 köy yolunu kapattı


    Gümüşhane'de etkili olan sağış nedeniyle Gümüşhane-İkisu-Şiran karayolu ile 14 köye ulaşımı sağlayan bazı yollar ulaşıma kapandı.

    Alınan bilgiye göre, kentte dün öğle saatlerinde başlayan ve özellikle gece saatlerinde etkisini artıran yağış nedeniyle Gümüşhane-Torul arasında yer alan ve Harşit Çayı'nın bir kolu olan Musalla Deresi'nde su seviyesi yükseldi.
    Bu nedenle dere kenarındaki Gümüşhane-İkisu-Şiran karayolu ile kent merkezine bağlı Karamustafa, Boyluca, Hasköy, Demirkaynak köyleri ile Torul ilçesine bağlı Bahçelik, Arılı, Kalecik, İnkılap, Günay, Işık, Kocadal, Gülaçar, Dedeli ve Yalınkavak köylerine giden bazı yollar ulaşıma kapandı.

    Gümüşhane-Şiran arasındaki ulaşımın, Gümüşhane-Süleymaniye Mahallesi ve Hasköy güzergahındaki servis yolundan sağlandığı belirtildi.

    Yetkililer, suyun çekilmesinin ardından kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatılacağını söylediler.




    Gümüşhane'de yağış 14 köy yolunu kapattı Yorumları