CHP'nin beyin fırtınasında son gün   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-17-2010 (11:38)   Son Mesaj: 10-17-2010 (11:38)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    10-17-2010

    CHP'nin beyin fırtınasında son gün

    CHP'nin beyin fırtınasında son gün


    CHP'nin ''Siyasette Başarı Stratejisi Toplantısı'' devam ediyor. Toplantılarda katılımcılardan Türkiye'nin yeni yüzüzne ilişkin görüşler alındı. Toplantı bugün sona erecek.

    Swiss Otel'de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında yapılan toplantı saat 09.30'da başladı.
    Toplantıya, CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, Genel Sayman Faik Öztrak, genel başkan yardımcıları Haluk Koç, Umut Oran ve Gürsel Tekin, grup başkanvekilleri Kemal Anadol, Muharrem İnce ve Akif Hamzaçebi katıldı.

    Toplantıdan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Koç, herkesten görüş alındığını belirterek, ''Nasıl bir Türkiye şekillendirilmek isteniyor, nasıl bir CHP, bunu toplumun bütün katmanlarını temsil edenlerin görüşlerini alarak oluşturmaya çalışıyoruz'' dedi.

    Görüş alışverişinde bulunma, sorunları ve çözüm önerilerini paylaşma, CHP'den beklentiler ile CHP'nin Türkiye'nin temel sorunlarına ilişkin görüşlerinin konunun uzmanları ve taraflarıyla değerlendirilmesi amacıyla yapılan toplantı, bugün sona erecek.




    CHP'nin beyin fırtınasında son gün Yorumları