Spiker canlı yayında kafayı çekince   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-17-2010 (10:57)   Son Mesaj: 10-17-2010 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 663  

    10-17-2010

    Spiker canlı yayında kafayı çekince

    Spiker canlı yayında kafayı çekince


    En ünlü haber spikeri, canlı yayında bira içerken yakalanınca işinden oldu. Spiker Kimmo Wilska, restoran ve barlarla ilgili ruhsat yasaları konusunda bir haber banttan verildiği sırada bira şişesine sarılınca olanlar oldu.



    Finlandiya'nın en ünlü haber spikeri Kimmo Wilska, restoran ve barlarla ilgili ruhsat yasaları konusunda bir haber banttan verildiği sırada kameranın kendisini çekmediğini düşünerek bira şişesini ortaya çıkardı.
    Haber bitip kamera stüdyoya döndüğünde ülkenin en iyi İngilizce konuşan spikeri bira içerken yakalandı.

    YouTube'a da konulan videoda Wilska kameranın kendisini çektiğini farkedince şaşkına dönüyor ve programı kapatmadan önce takım elbisesine biraz bira döküyor.

    Videoyu 430 binden fazla kullanıcı izledi.

    Kanal yöneticileri her şeyin kamera arkasındakileri güldürmek için yapılmış bir muziplik olduğunu söyleyen Wilska'yı dinlemedi ve spikerin işine son verdi.



    Hayranları ise Facebook'ta Wilska'ya destek sayfası açtı ve dünyanın dört bir yanından 49 bin destekçi topladı. Bu kampanyanın YLE kanalının spikeri işe geri almasını sağlayabileceği söyleniyor.

    VATAN




    Spiker canlı yayında kafayı çekince Yorumları