Şanlıurfa'daki düğünde dolarlar havada uçuştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-17-2010 (01:06)   Son Mesaj: 10-17-2010 (01:06)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    10-17-2010

    Şanlıurfa'daki düğünde dolarlar havada uçuştu

    Şanlıurfa'daki düğünde dolarlar havada uçuştu


    Şanlıurfa'da Düger aşireti mensubu Avukat M. Ali Kurt ile İzmirli Doktor Meliz Bozdağ'ın düğününde davetliler, adeta dolar atma ve takı takma yarışına girdi.

    Havaya savrulan dolarlar, orkestra görevlileri tarafından toplandı. Toplanan dolarların bavula sığmadığı görüldü.
    Şanlıurfa'da Düger aşiretine mensup işadamı Hadi Kurt'un oğlu M. Ali Kurt ve İzmirli Halil Bozdağ'ın kızı Meliz Bozdağ'ın düğün töreni, Şehitlik Çamlık Resturant'ta yapıldı. Düğünde davetliler, genç çiftin salona girişiyle birlikte adeta dolar atma yarışına girdi. Sahnede düğünün ilk dansını yapan genç çiftin başına dolarlar savrulurken, orkestra görevlileri de yere düşen paraları topladı. Toplanan paralar orkestra ekibinin yanında getirdiği bavula sığmadı.

    Açılış dansının ardından Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi. Konuklar, kendilerine ikram edilen yöresel yemeklerden tattı. Gecenin sonunda takı merasimine geçildi. Takı takmak isteyen davetliler uzun kuyruklar oluşturdu. Damadın üzerinde yer bulunamayınca, ensesine para takıldı. Üzerlerine yüzlerce altın ve para takılan gelin ile damadın ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.

    Gazetecilerin "Düğününüzde dolar yağmuru yaşandı ve ensenize kadar para takıldı" hatırlatması üzerine damat, "Yorum yok" dedi.




    Şanlıurfa'daki düğünde dolarlar havada uçuştu Yorumları