Oğul Schumacher: Babam benim gururum   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-16-2010 (21:54)   Son Mesaj: 10-16-2010 (21:54)    Cevap: 0    Gösterim: 487  

    10-16-2010

    Oğul Schumacher: Babam benim gururum

    Oğul Schumacher: Babam benim gururum


    Alman Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin eski kalecisi Toni Schumacher'in oğlu Oliver Schumacher (32) babasıyla gurur duyduğunu söyledi.

    Babasıyla baba oğul ilişkisi yanında bir arkadaş gibi olduklarını belirten Oliver Schumacher, Türkiye'de en fazla sevdiği şehrin İstanbul ile Antalya olduğunu belirtti. Almanya'da iş yoğunluğunda bunaldığında soluğu çoğu zaman İstanbul'da aldığını belirten Schumacher, çocukluğunu geçirdiği İstanbul'u hiç bir zaman unutmadığını söyledi.
    İstanbul'da çok sayıda arkadaşının bulunduğunu belirten oğul Schumacher, Türk arkadaşları sayesinde Türkçe'sini de geliştiğini kaydetti. Schumacher, "İstanbul çok güzel bir şehir. Babamın Fenerbahçe'de kalecilik yaptığı çocukluk günlerimi çok özlüyorum. Geçen süre içinde ailecek Türkiye ile hiç bir zaman bağımızı koparmadık. Babam beni yetiştirirken her zaman sevgisini gösterdi. Babam çocukların konuşma dilini çok iyi bilir. Her çocukla en kısa sürede anlaşır. Babamı çok seviyorum. Babamla gurur duyuyorum." diye konuştu.




    Oğul Schumacher: Babam benim gururum Yorumları