Ünlü yat Marmarislileri mest etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-16-2010 (18:56)   Son Mesaj: 10-16-2010 (18:56)    Cevap: 0    Gösterim: 463  

    10-16-2010

    Ünlü yat Marmarislileri mest etti

    Ünlü yat Marmarislileri mest etti


    Dünyaca ünlü İngiliz mimar Lord Norman Foster'ın dizayn ettiği ve yattan çok bir uzay mekiğini andıran 41 metre uzunluğundaki ''Ocean Pearl'' süper lüks yatı Marmaris'e geldi.

    Öğleden sonra Marmaris Körfezi'ne giriş yapan motor yat, vatandaşların ve turistlerin meraklı bakışları altında Marmaris Netsel Marina'ya demirledi. Turistler, yatı kameraları ile görüntülerken bazıları ise hatıra fotoğrafı çektirdi.
    Yakıt ikmali ve erzak almak için ilçeye uğradığı öğrenilen yatta Foster'ın ya da yakınlarının bulunup bulunmadığı konusunda marina yetkilileri gazetecilere bilgi vermedi.

    Tasarımını kendisinin yaptığı yat ile tatile çıkan Norman Foster, geçtiğimiz eylül sonunda bir hafta Gökova koylarını gezdikten sonra Bodrum'da görüntülenmişti.

    Bu yıl da Ege koylarında dolaşan ve gittiği her yerde ilgi odağı olan yat, Marmaris'ten önce Fethiye ilçesinde bir süre kalmıştı.

    Yapımı sekiz yıl süren ve 25 mil hız yapabilen mega yatta, lüks otel odalarının konforunu aratmayan 6 süit kabin, yüzme havuzu, sinema, sauna, mini denizaltı ve su sporları araçları bulunuyor.

    Yatın ilçeden ne zaman ayrılacağı ve rotası hakkında bilgi verilmedi.




    Ünlü yat Marmarislileri mest etti Yorumları