İzmir'de sabit hatlara hırsız darbesi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-16-2010 (18:07)   Son Mesaj: 10-16-2010 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 418  

    10-16-2010

    İzmir'de sabit hatlara hırsız darbesi

    İzmir'de sabit hatlara hırsız darbesi


    İzmir'de Türk Telekom'a ait yer altı kablolarından bazıları çalındı. Sabaha karşı meydana gelen olaydan sonra Konak ilçesinin Alsancak ve Pasaport gibi semtlerinde binlerce internet ve sabit telefon kesildi.

    İlginç hırsızlık, Necatibey Bulvarı'nda, Türk Telekom'un yer altı kablolarının bulunduğu noktada yaşandı. Rögar kapağını açarak aşağıya inen kimliği belirsiz kişiler, üç adet dış cepheli kurşun-bakır çoklu kabloyu keserek çaldı. 4 metre uzunluğunda bin 800'lük, bin 200'lük ve 900'lük tabir edilen kabloların kesilmesiyle binlerce internet ve sabit telefon kullanıcısı mağdur oldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden Kantar Polis Merkezi ekipleri ve Türk Telekom yetkilileri, üç kablonun kesilerek çalındığını belirledi.
    İnternet ve sabit telefonlarını kullanamayan vatandaşlar, cep telefonlarından ilgili birimleri arayarak bilgi almaya çalıştı. Türk Telekom yetkilileri ise kabloların çalınması sonucu yaşanan kesintilerin giderilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydetti. Polis de hırsız veya hırsızların yakalanması için çalışıyor.




    İzmir'de sabit hatlara hırsız darbesi Yorumları