Beyaz'dan Ece Üner'i zora sokan soru-   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-16-2010 (15:16)   Son Mesaj: 10-16-2010 (15:16)    Cevap: 0    Gösterim: 582  

    10-16-2010

    Beyaz'dan Ece Üner'i zora sokan soru-

    Beyaz'dan Ece Üner'i zora sokan soru-


    "Türkiye'nin en başarılı kadın haber spikeri" anketinde ciddi bir oranla birinci olan Ece Üner Beyaz Show'a konuk oldu. Beyaz'ın sorduğu soru ise ünlü spikeri köşeye sıkıştırdı.




    Habertürk'ün başarılı ekran yüzü Ece Üner sunuculuğunu Beyazıt Öztürk"ün yaptığı talk- show programı Beyaz Show'a konuk oldu.
    Üner şiddetli polemiklerin yaşandığı ekran tartışmalarında işler çığrından çıktığında neler yaptığını anlatırken yaşadığı zorlukları da paylaştı. Habertürk'ün gözde spikeri reklam aralarında yaşanan tartışmaların bazen zorlayıcı boyutlara taştığını söyledi. Kendi farkını 'güleryüz ve samimiyet' olarak tanımlayan Üner, ekran yüzü olmanın avantajları için şunları söyledi.

    'Restorana gittiğinizde bahşişi garsona verirsiniz. Ama yemeği yapan aşçıdır. Bizde de aslında haberin arkasında editör ve muhabir vardır ama görünen biz olduğumuz için onlar pek görülmüyor.'

    KAÇ PARA KAZANIYORSUN?

    Üner'in bahşiş metoforundan söze giren Beyaz, hayli zor bir soru ile konuğunu köşeye sıkıştırdı. Ünlü showman, konuğuna 'kaç para kazanıyorsun?' diye sordu.

    gazeteciler.com




    Beyaz'dan Ece Üner'i zora sokan soru- Yorumları