Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-16-2010 (04:56)   Son Mesaj: 10-16-2010 (04:56)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    10-16-2010

    Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti

    Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti


    Ankara'da aniden bastıran ve beş dakika süren yağmur nedeniyle yollar göle döndü, ağaçlar devrildi. Sokaktaki vatandaşlar iş yerlerine sığınmak zorunda kaldı. Belediye ve emniyet çalışanları seferber oldu..

    Caddelerde ilerlemekte güçlük çeken araçlardan bazıları çamura saplandı. Belediye ve emniyet güçleri, yağmura teslim olan kentte seferber oldu.

    Yoğun yağmur ve fırtına nedeniyle Mevlana Bulvarı'ndaki ağaçlardan bazıları yola devrildi. Emniyet güçleri, yola devrilen ağaçlar sebebiyle tıkanma noktasına gelen trafiği kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. Belediye ekipleri, zarar gören bölgelerde temizleme çalışması yaptı. Vatandaşlar, evlerini basan suları kendi imkanlarıyla temizlemekte güçlük çekti.
    Yağmurun vurduğu ilçelerden Altındağ'da bir araç çamura saplandı. Aracın kontrolünü kaybeden sürücü, otomobilinin çamura gömülüşü karşısında çaresiz kaldı. Vatandaşlar, aracı çıkartmak için kendi imkanlarıyla çaba gösterdi. Olay yerine gelen çekici vasıtasıyla bulunduğu yerden çıkartılan araçta maddi hasar meydana geldi. Aracın saplandığı yerden çıkartılmasıyla birlikte araç sahibi ve çevredekiler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Polis gergin vatandaşları ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

    Kanalizasyon ve rögar kapakları da sulara teslim oldu. Kapaklardan taşan sular ilginç görüntüler oluşturdu.




    Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti Yorumları