Patlamada yaralanan çocuk ameliyata alındı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-15-2010 (23:58)   Son Mesaj: 10-15-2010 (23:58)    Cevap: 0    Gösterim: 463  

    10-15-2010

    Patlamada yaralanan çocuk ameliyata alındı

    Patlamada yaralanan çocuk ameliyata alındı


    Zeytinburnu'nda meydana gelen patlamada 14 yaşındaki Eyüp Yusuf Andiç yaralandı. Sol elindeki iki parmağın koptuğu öğrenilen Andıç, parmaklarının dikilmesi için ameliyata alındı.

    Andiç'in yaralanmasına, yolda bulduğu ve içinde ses bombası olduğu öğrenilen paketin patlamasının neden oldu. Olay 58 Bulvar 46/3'te sokak içerisinde 16:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sokak içinde arkadaşları ile oyun oynayan İhsan Mermerci Lisesi 9. sınıf öğrencisi Eyüp Yusuf Andiç, bir otomobilin üzerinde gördüğü şüpheli paketi karıştırmaya başladı. Paketin beklenmedik bir şekilde patlaması sonucu Andiç parmaklarından yaralandı.
    Patlamayı gören vatandaşlar Andiç'i ilk önce Zeytinburnu'ndaki Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi'ne ardından 'İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedavi altına alınan Andiç'in göğsünde ufak bir yaranın olduğu ve patlamanın şiddetinden dolayı kulaklarında geçici sağırlık bulunduğu öğrenildi. Patlamada sol elindeki serçe ve işaret parmağı kopan Andiç, hemen tedavi altına alındı.

    Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı genç plastik cerrahi sevk edilerek ameliyata alındı. Doktorlar kopan parmağı dikmek için çalışmalarına devam ediyor.




    Patlamada yaralanan çocuk ameliyata alındı Yorumları