Özaçıkgöz: Sulama kanalına açılış yapıyorlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-15-2010 (22:34)   Son Mesaj: 10-15-2010 (22:34)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    10-15-2010

    Özaçıkgöz: Sulama kanalına açılış yapıyorlar

    Özaçıkgöz: Sulama kanalına açılış yapıyorlar


    DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, AK Partili bütün bakanların sulama kanallarını, derslikleri ''devlet hizmeti'' diye vatandaşa anlattıklarını belirterek, ''Bu anlatılanlar, küçük yatırımlardır'' dedi.

    Doğru Yol Partisi (Özaçıkgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun Balıkesir'de yaptığı bir konuşmada, sulama kanalları ve dersliklere atıfta bulanarak, ''70 yılda yapılamayanları 7 yılda yaptıkları''nı söylediğini belirtti.
    ''Peki sulama alanında bir şey yapılmadı da Sayın Eroğlu, bakan olmadan önce nerenin genel müdürlüğünü yapıyordu?'' sorusunu yönelten Özaçıkgöz, iktidarları döneminde devletin, yaptığı sulama kanalı, derslik gibi küçük yatırımlarla övünmediğini kaydetti.

    Özaçıkgöz, açıklamasında ''Derslik değil, üniversite yapardı, kanal değil, baraj yapardı. Sayın Demirel, 192 baraj yapmıştır, 58 üniversite açmıştır ama Eroğlu kadar havasını atmamıştır. Sayın Eroğlu, bizim iktidarımızda yapılanların satılmasının gelirleriyle bütçelerini denk tutmaya çalıştıklarını halen bilmiyor. Sadece sayın Eroğlu değil, AK Partili bütün bakanlar sulama kanallarını, derslikleri devlet hizmeti diye vatandaşa anlatıyorlar. Bu anlatılanlar küçük yatırımlardır'' ifadelerini kullandı.




    Özaçıkgöz: Sulama kanalına açılış yapıyorlar Yorumları